Otvoren 6. Sajam cvijeća Florafest 2013.

6. Sajam cvijeća Florafest 2013. Danas je u brodskoj Tvrđavi otvoren 6. Sajam cvijeća Florafest. Program ove manifestacije Grada Slavonskog Broda iz godine u godinu postaje sve bogatiji. Ovogodišnji sajam okupio je 80 izlagača iz cijele Hrvatske, a svi posjetitelji sajma mogu uživati u njegovom programskom i izložbenom dijelu. I ove je godine u sklopu programa Florafesta organizirana izložba rezanog cvijeća i to na slobodnu temu. Svi posjetitelji 6. Florafesta ove će godine po prvi puta moći, unutar izložbenog prostora sajma, posjetiti i eko vrt površine 100 m2.

Izložbeni dio prostora sajma otvoren je u subotu i nedjelju od 10,00 do 19,00 sati, a ulaz je slobodan za sve građane.

U sklopu današnjeg programa otvorenja sajma nastupili su Gradska limena glazba "Željezničar", Plesni studio "Cascavella" i mažoretkinje, Studio za moderni i klasični ples "Brodski leptirići", športsko plesni klub "Top dance" te Ukrajinski folklorni ansambl. U 13,00 sati programom je predviđena predstava "Kuki i Kvaka" u izvedbi Dječjeg kazališta "Ivana Brlić-Mažuranić” . Zabavni dio programa nastavlja se u nedjelju 12. svibnja 2013. od 16,00 sati nastupom športsko plesnog kluba "Top dance". 6. Sajam cvijeće Florafest službeno je otvorio gradonačelnik Mirko Duspara.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvoren 6. Sajam cvijeća Florafest 2013.

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.