Izvrsna kvaliteta vode na „Poloju“

Svake godine Grad Slavonski Brod kontrolira zdravstvenu ispravnost vode na Gradskom kupalištu "Poloj" kako bi svojim sugrađanima omogućio sigurno uživanje na omiljenom brodskom kupalištu. U skladu s time, Služba za zdravstvenu ekologiju Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije sustavno provjerava kvalitetu vode te redovito objavljuje analitičko izvješće o njezinoj kakvoći.

Kvaliteta vode na Gradskom kupalištu „Poloj“ ponovno je ocijenjena kao izvrsna prema dobivenim rezultatima izvršenog ispitivanja vode unutar tri datuma (17. lipnja te 1. i 15. srpnja 2020. godine).

Građani mogu slobodno i sigurno potražiti osvježenje na jednom od najljepših riječkih kupališta, a kakvoća vode za kupanje tijekom ljetne sezone može se pratiti i putem poveznice na službenim stranicama Hrvatskih voda.

Kakvoća voda za kupanje u Republici Hrvatskoj

Analiza (17. lipnja 2020.) 

Analiza (1. srpnja 2020.) 

Analiza (15. srpnja2020.)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Izvrsna kvaliteta vode na „Poloju“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.