Obavijest korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području Grada Slavonskog Broda radi ostvarivanja prava na pomoć u ogrjevu

Grad Slavonski Brod, kao i dosadašnjih godina,uputio je pismeni poziv korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području Grada Slavonskog Broda, radi dostave izjave i potrebne dokumentacije za ostvarivanje prava na pomoć u ogrjevu.
Obrazac izjave, koju će korisnici zaprimiti ovih dana na svoje adrese, treba popuniti i uz presliku važećeg IBAN računa na koji žele isplatu naknade i presliku osobne iskaznice do 27. srpnja 2020.godine, dostaviti u u za to naznačenu kutiju u predvorju Gradske uprave , Vukovarska 1, Slavonski Brod ili poštom na adresu:
GRAD SLAVONSKI BROD
Upravni odjel za društvene djelatnosti,
Vukovarska 1
35000 Slavonski Brod
Predmetna izjava preduvjet je ostvarenja ovog prava i bez nje Grad Slavonski Brod, neće biti u mogućnosti za korisnike zatražiti sredstva i isplatiti im ovu vrstu pomoći.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Obavijest korisnicima zajamčene minimalne naknade s prebivalištem na području Grada Slavonskog Broda radi ostvarivanja prava na pomoć u ogrjevu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.