Održana 17. sjednica Gradskog vijeća

Dana 2. srpnja 2020. godine održana je 17. sjednica Gradskoga vijeća na kojoj se odlučivalo o ukupno 17 točaka dnevnog reda.

17. sjednica Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda još jednom je održana elektroničkim putem zbog općeg pogoršanja epidemiološke situacije u zemlji praćeno naglim povećanjem broja oboljelih od COVID-19 te s ciljem zaštite zdravlja i sigurnosti vijećnika te ostalih sudionika, kao mjera sprječavanja rizika širenja epidemije COVID-19.

Prethodno je gradskim vijećnicima dostavljen e-mail s uputama i poveznicama na materijale za sjednicu. Sukladno Poslovniku Gradskog vijeća svakom vijećniku bilo je omogućeno dostaviti pitanja u okviru Aktualnog sata na koje će vijećnici nakon obrade dobiti pisane odgovore putem elektroničke pošte. Svaki gradski vijećnik mogao je izjašnjavanje (glasovanje) te komentare u svezi točaka dnevnog reda dostaviti putem elektroničke pošte.

Na sjednici je od ukupno 25 sudjelovalo 22 vijećnika te su usvojene sve točke dnevnog reda, od kojih ističemo Godišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Slavonskog Broda za 2019. godinu, Izvješća o izvršenju Programa održavanja i građenja komunalne infrastrukture i izvršenju Programa čišćenja i uređenja javnih i zelenih površina u gradu Slavonskom Brodu za 2019. godinu te Odluku o oslobađanju od plaćanja zakupnine za poslovne prostore i zakup javne površine za vrijeme mjera ograničavanja rada tijekom izvanrednih okolnosti uzrokovanih epidemijom COVID-19 i Odluku o oslobađanju obveznika od obveze plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor u djelatnostima pogođenima koronavirusom za vrijeme ograničavanja rada tijekom izvanrednih okolnosti uzrokovanih epidemijom COVID-19.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana 17. sjednica Gradskog vijeća

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.