Otvoren 7. sajam cvijeća „Florafest“

7.sajam cvijeća "Florafest"Otvorenjem 7. sajma cvijeća „Florafest“ brodska Tvrđava ponovno je postala prava cvjetna oaza. Tijekom dva sajamska dana, 3. i 4. svibnja, posjetitelji imaju priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije.I ove je godine u sklopu programa „Florafesta“, koji je okupio oko 90 izlagača, organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu, a djelatnici komunalnih poduzeća iz sedam gradova ponovno su uredili cvjetne gredice u brodskoj Tvrđavi.

U sklopu programa otvorenja 7. Florafesta nastupili su Gradska limena glazba „Željezničar“, Plesni studio „Cascavella“, Studio za moderni i klasični ples“Brodski leptirići“, Športski plesni klub „Top dance“, Ukrajinsko kulturno prosvjetno društvo „Ukrajina“ te Dječji zbor „Nota“, a sajam je službeno otvorio gradonačelnik Mirko Duspara.Jedan od izlagača na ovogodišnjem Florafestu je i Udruga „Slap“. Grad Slavonski Brod i ove godine donacijom pomogao ovoj udruzi roditelja djece liječenih i izliječenu od malignih bolesti u nabavi cvijeća potrebnog za prodaju na sajmu.

Zabavni dio programa nastavlja se sutra od 17,00 sati kada će članovi Dječjeg kazališta „Ivana Brlić-Mažuranić“ izvesti predstavu „Začarani violinist“. Izložbeni dio prostora sajma otvoren je oba sajamska dana od 10,00 do 19,00 sati. Tijekom dva sajamska dana posjetitelji će moći uživati i u besplatnoj vožnji fijakerom u vremenu od 10,00 do 18,00 sati.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Otvoren 7. sajam cvijeća „Florafest“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.