fbpx
 
 

sport

Brodsko – posavska županija i Zajednica športskih udruga i saveza Brodsko – posavske županije proglasili su najuspješnije sportaše, sportašice i sportske ekipe na području županije za 2019. godinu.

Priznanje za izuzetan doprinos razvoju sporta, koje se svake godine dodjeljuje pojedincima i sportskim udrugama, kao nagrada za životno djelo u području sporta dobili su Krunoslav Hoffer iz Nove Gradiške i Mato Opačak iz Slavonskog Broda, a nagradu za podvig godine, primio je Marko Lipovac, član Kajak kanu kluba "Olimpik" Slavonski Brod.

Nagradu za najuspješniji rezultat pojedinca mlađeg dobnog uzrasta primili su Gabrijel Veočić, boksač BK "Brod", Ria Glas, vaterpolistica ŽVK "Marsonia", Edita Poljac iz ŽKK "Brod na Savi", Lukas Jurakić iz Šahovskog kluba „Đuro Đaković", Leona Pavlešin iz KKK"Olimpik", Darko Erceg iz KKK „Marsonia", Domagoj Babić iz KKK „Marsonia", Marko Bajan iz Rukometnog kluba „Brod" te Dora Opačak iz KKK „Marsonia". 

Nadalje, dodijeljena su i priznanja mladim županijskim darovitim sportašicama i sportašima Boksačkog kluba „Brod", Rukometnog kluba „Brod", Ženskog vaterpolskog kluba „Marsonia", Ženskog košarkaškog kluba „Brod Na Savi", Šahovskog kluba „Đuro Đaković", Nogometnog kluba „Sloga" iz Nove Gradiške, Plivačkog kluba „Marsonia", Kajak Kanu kluba „Olimpik",  Ženskog odbojkaškog kluba „Nova Gradiška", Vaterpolskog kluba „Marsonia", Atletskog kluba „Marsonia", Kajak kanu kluba "Marsonia", Košarkaškog kluba „Brod", Odbojkaškog kluba „Posavina Brod" te Karate kluba „Slavonski Brod". 

Najuspješnijim Županijskim školskim sportskim društvima osnovnih i srednjih škola proglašeni su Školsko sportsko društvo „Plavi Sokol" iz OŠ"Hugo Badalić" iz Slavonskog Broda te Školsko sportsko društvo „Elektrotehničar" iz Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška. 

Nagradu za najuspješnijeg sportaša s invaliditetom zaslužio je Borna Sečić Iz Boćarskog Kluba „Dan"  iz Slavonskog Broda.

Isto tako, priznanja za najuspješnije županijske ženske sportske ekipe dobili su na trećem mjestu Ženski vaterpolski Klub „Marsonia", na drugom mjestu Ženski košarkaški klub "Brod na Savi" te na prvom mjestu Ženski odbojkaški klub „Nova Gradiška". 

S druge strane, priznanja za najuspješnije županijske muške sportske ekipe dobili su na trećem mjestu Šahovski klub "Đuro Đaković", na drugom mjestu Boksački klub „Radnički" te na prvom mjestu Kajak kanu klub „Olimpik". 

Najuspješnijim županijskim sportašicama proglašene su na trećem mjestu Mihaela Lazić iz ŽKK „Brod Na Savi", na drugom mjestu Dunja Lipovac iz KKK „Olimpik" te na prvom mjestu Vanesa Tot iz KKK „Marsonia". 

Priznanja za najuspješnije županijske sportaše dodijeljena su na trećem mjestu Leonu Majstoriću iz Boksačkog kluba „Brod", na drugom mjestu Igoru Iliću iz Hapkido kluba „Brod" te na prvom mjestu Antunu Novakoviću iz KKK"Olimpik".

Uz predstavnike organizatora i brojne goste, svečanoj dodjeli priznanja u ime Gradske uprave Grada Slavonskog Broda prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

Obrasci

Obrasci za podnošenje zahtjeva, zamolbi i sl.

Pristup informacijama

Pravo na pristup informaciji ostvaruje se podnošenjem zahtjeva

Prijavi problem

Mobilna aplikaciju za brže rješavanje komunalnih problema

Ured za građane

Brže i učinkovitije rješavanje predmeta koji se vode u upravnim odjelima Grada.

Servis 48 sati

Imate li ideje, prijedloge, pitanja o područjima za koja se brine grad Slavonski Brod.

Službeni glasnik

Službeni glasnik

Proračun Grada Slavonskog Broda

Proračun Grada Slavonskog Broda

Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna

Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna

Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Cjenici i opći uvjeti komunalnih usluga

Cjenici i opći uvjeti komunalnih usluga

Ugovori i javna nabava

Ugovori i javna nabava

Jednostavna bagatelna nabava

Jednostavna bagatelna nabava

Oglasna ploča

Oglasna ploča

Važeći prostorni planovi

Važeći prostorni planovi

Glasnik Grada

Glasnik Grada

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

Katarinski sajam

Katarinski sajam

Katarinski sajam

Dječji sajam

Dječji sajam

Dječji sajam

Božićni sajam

Božićni sajam

Božićni sajam

Sajam cvijeća

Sajam cvijeća

Sajam cvijeća

Javni gradski bicikli

Unajmi bicikl putem terminala, mobilne aplikacije ili pametne kartice i uživaj u vožnji!

Hotspot u gradu

Trg Ivane Brlić-Mažuranić, Gradska tržnica, Brodska Tvrđava, Franjevački samostan

Digitalna pisarnica grada

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina

0800 200 217

Ostavite Vašu poruku na besplatnom info broju

stanovi vdoesna

Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod, Tel: +385 (0)35 217 000
Radno vrijeme Gradske uprave: Ponedjeljak-Petak od 7.00 do 15.00 sati
Besplatni info telefon: 0800 200 217
Kontakti Gradske uprave

 

facebook YouTube vimeo 
hrenfrdeit