Slavonski Brod obilježava kampanju „Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama"

onebilionrisingPosljednjih sedam godina gradovi diljem Hrvatske sudjeluju u svjetskoj kampanji pod nazivom „Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama“. Ova kampanja je tijekom godina prerasla u pokret, a akcije se provode u preko 200 zemalja u svijetu. Njhov glavni cilj je osvijestiti važnost pravovremenog prepoznavanja i sprječavanja svih oblika nasilja nad ženama. 

Upravo zato Grad Slavonski Brod i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Slavonskog ove godine su organizirali obilježavanje ove važne kampanje na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić, koje će se održati u četvrtak 14. veljače 2019. u vremenu od 11.00 do 12.00 sati.

Ovim putem pozivamo građane da svojim dolaskom podrže ovu akciju na glavnom gradskom trgu te se na taj način pridruže globalnom prosvjedu protiv svake vrste nasilja nad ženama i djevojčicama.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonski Brod obilježava kampanju „Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.