Poštovani posjetitelji službenih internet stranica Grada Slavonskog Broda

mt_ignoreDobro došli na gradske stranice koje će vam, nadam se, ponuditi niz korisnih informacija o gradu Slavonskom Brodu, o njegovoj prošlosti, a posebno o današnjem Brodu, gradu ambicioznih projekata koji su izazov Brođanima i svima koji žele  doći i upoznati naš grad.

Stranice su u prvom redu namijenjene građanima Slavonskog Broda koji će objavljene podatke moći koristiti za jednostavnije i brže korištenje usluga gradske uprave te biti informirani o brojnim događajima, radovima i investicijama  s kojima brodska javnost treba biti  bolje upoznata.
Korisne informacije ovdje će pronaći i posjetitelji grada, poduzetnici, investitori, svi kojima je Slavonski Brod zanimljiv i koji žele o našem gradu saznati nešto više.

Pozivam posjetitelje gradskih  web stranica da svojim mišljenjima i prijedlozima pomognu da ove stranice budu još bolje  i da naš lijepi grad Slavonski Brod učinimo prepoznatljivim  ljudima iz svih dijelova Hrvatske i šire.

Još jednom, dobro došli !


                                                       

Gradonačelnik Slavonskog Broda
                                                                Mirko Duspara, dr. med

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Gradonačelnik Riječ gradonačelnika

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.