Ispis
Kategorija: Vijesti

IMG 9957

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku jučer je u Vinkovcima održalo potpisivanje Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima. Zamjenica gradonačelnika Tea Tomas je zajedno sa ministricom Nadom Murganić potpisala Ugovor za Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića.
Grad Slavonski Brod prijavio je Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića te mu je odobren iznos od 670.000,00 kuna kojim će se sufinancirati izgradnju novog dječjeg vrtića na području Mjesnog odbora „Dr. Ante Starčević“. Ukupna procijenjena vrijednost projekta izgradnje vrtića iznosi 6,4 milijuna kuna.
Vrtić u Ulici Augustina Kažotića tako će biti četvrti novoizgrađeni vrtić na području grada u posljednjih osam godina. Dosad je u istom razdoblju izgrađeno je preko 3.000 m2 novog vrtićkog prostora, a sedam vrtića energetski je obnovljeno u što je ukupno uloženo oko 30 milijuna kuna. Trenutno su u tijeku radovi na vrtićima „Trnoružica“ i „Maslačak“ te će završetkom tih radova svi gradski dječji vrtići u Slavonskom Brodu biti energetski obnovljeni.

IMG_9921.JPG IMG_9957.JPG