fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Grb Slavonskog Broda.jpgNakon provedenog otvorenog postupka javne nabave za izgradnju pješačkih staza i modernizaciju nerazvrstanih cesta u 2010. godini za najpovoljnijeg ponuditelja izabran je Cestar d.o.o. iz Slavonskog Broda s ponuđenom ukupnom cijenom od 6,934.370 kuna s pdv-om. Odluka o izboru bit će konačna istekom roka mirovanja od 15 dana od dostave odluka ponuditeljima ako nije pokrenut postupak pravne zaštite.
Dana je suglasnost za rapisivanje javnog poziva za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja i i nagrada Grada Slavonskog Broda koji će se objaviti u lokalnim i dnevnim novinama te na web stranici Grada.

STIPENDIJE ZA 6 STUDENATA IZ VUKOVARA
Izmijenjen je zaključak o uključivanju Grada Slavonskog Broda u projekt „Solidarnost za Vukovar“. Grad Slavonski Brod odlučio se uključiti u ovu akciju stipendiranjem pet studenata s područja Vukovara do završetka studija za što je u ovogodišnjem proračunu osigurano 60.000 kuna. Grad Vukovar obratio se gradonačelniku sa zamolbom za promjenom ove odluke na način da se stipendira šest studenata s nižom mjesečnom stipendijom od 800 kuna što je i prihvaćeno.
Zaključkom Kolegija, i službeno je dana na upravljanje, korištenje i održavanje novoizgrađena Sportska dvorana Vijuš (dvorane s terasama ukupne površine 12.748 kvadrata) gradskoj Ustanovi za gospodarenje športskim objektima I. i II. Kategorije.
Dana je suglasnost za zaključenje ugovora o najmu stana na Trgu Josipa Godlara 4 s Mesutom Fidanijem koji će zajedno s obitelji stan koristiti na određeno vrijeme.
Također, dana je i suglasnost za raspisivanje natječaja za prodaju pet gradilišta na Jelasu površine od 464 do 647 kvadrata po početnoj cijeni od 225 kuna po kvadratu.