fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Dana 5. svibnja 2022. godine u dvorani Gradske knjižnice Slavonski Brod održana je prva sjednica Partnerskog vijeća za Urbano područje Slavonski Brod za financijsko razdoblje 2021.-2027. Partnersko vijeće je osnovano za potrebe pripreme i praćenja provedbe Strategije razvoja Urbanog područja Slavonski Brod za financijsko razdoblje 2021.-2027. Vijeće broji 40 članova koji su iz redova različitih dionika razvoja na podruju urbanog područja, odnosno predstavnici svih jedinica lokalne samouprave koje čine urbano područje, županije i regionalnog koordinatora, javnih tijela čije je sudjelovanje značajno za razvoj urbanog područja, visokoškolskih ustanova, pružatelja obrazovnih usluga i usluga osposobljavanja, gospodarskih i socijalnih partnera i organizacija civilnog društva.

Za predsjednicu Partnerskog vijeća izabrana je zamjenica gradonačelnika Grada Slavonskog Broda, Marina Martić Puača, a za zamjenicu predsjednice izabrana je predstavnica Connect IT – udruge za razvoj informacijsko-komunikacijskih tehnologija, Gordana Prebeg.

Ujedno je na 1. sjednici Partnerskog vijeća usvojen Poslovnik o radu Partnerskog te je dano pozitivno mišljenje na provedbene akte Strategije razvoja Urbanog područja Slavonski Brod za financijsko razdoblje 2021.-2027. (Komunikacijska strategija i Komunikacijski akcijski plan).

IMG_6992_resize.JPG IMG_6994_resize.JPG IMG_6996_resize.JPG

IMG_7001_resize.JPG