fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Nakon sedam godina pauze,  u subotu, 29. siječnja 2022. godine na Gradskom klizalištu u Tvrđavi Brod održava se otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u curlingu, osmi trofej „Kutija čvaraka“. 

Prvi slavonski curling klub osnovan je u Slavonskom Brodu 2003. godine, a 2009. godine na Gradskom klizalištu na Klasijama prvi put je održano prvenstvo Slavonskog Broda u curlingu poznatije pod nazivom „Kutija čvaraka“.  Otvorenje turnira je u 9:45 sati, a natjecanje počinje u 10:00 sati.  Turnir će biti organiziran u skladu s uvjetima i po prilagođenim pravilima – kraća staza, manji broj endova, broj kamenja u skladu s brojem ekipa. Prijava ekipa traje do srijede 27. siječnja 2022. godine, a sudjelovanje je besplatno! Raspored ekipa i sustav natjecanja će se utvrditi po završetku prijava ekipa.
„Kutija čvaraka“ ujedno označava i zadnji vikend ove klizačke sezone. Svi građani mogu klizati još do nedjelje 30. siječnja. Pozivamo sve građane da iskoristite još ovaj tjedan za klizanje i uživanje na ledu.