fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti
sitevisit.jpgPredstavnici Hrvatskih voda, Delegacije Europske komisije u RH i komunalne tvrtke Vodovod obišli su danas s potencijalnim ponuditeljima radova lokacije uključene u projekt izgradnje vodopskrbnog sustava i sustava odvodnje odoborenog za sufinanciranje iz IPA programa na području grada Slavonskog Broda i susjednih općina Podcrkavlje, Gornja Vrba i Klakar.
Nakon obilaska projektnih lokacije u Gradskoj vijećnici održan je radni sastanak na kojem su potencijalni ponuditelji upućivali pitanja projektantima i predstavnicima investitora.
Odazvalo se 40-ak osoba iz redova potencijalnih ponuditelja, izvođača radova iz cijele Hrvatske i nekoliko iz inozemstva. Sudionicima se u ime Grada obratio zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović zahvalivši se svim potencijalnim ponuditeljima na dolasku i interesu u kandidiranju na ovaj natječaj koji je otvoren do konca veljače 2010. godine.
-Grad podupire Vodovod u nastojanju da se ovaj iznimno značajan projekt uspješno provede. Sa svoje strane stojimo vam na raspolaganju  za sve informacije jer želimo da se projekt izvede na najkvalitetniji način, kazao je Ivanović.