fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Grad Slavonski Brod započeo je proces strateškog planiranja za razdoblje nakon 2020. godine, kada je ujedno isteklo važenje strateškog dokumenta Strategija gospodarskog razvoja grada Slavonskog Broda 2012.-2020. U tom kontekstu, nalazi se pred izazovnim zadatkom izrade strateškog razvojnog dokumenta za razdoblje 2021. - 2027. godine kojim će se odrediti novi prioriteti razvoja Grada. Izrada strateškog dokumenta utemeljenog na Smart principima predstavlja dodatni korak u osiguravanju kvalitetnih, sektorski usmjerenih inicijativa unutar Grada i temelj za viziju razvoja Grada koja ima potencijal okupiti i inspirirati dionike u Gradu za inovacije u upravljanju, gospodarstvu i društvenom razvoju.

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ovim putem poziva zainteresiranu javnost da do 2. siječnja 2022. godine popunjeni obrazac za savjetovanje s javnošću dostave na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pošte, odnosno predajom u pisarnicu Grada Slavonskog Broda na adresu Vukovarska 1, 35000 Slavonski Brod, s naznakom „Javno savjetovanje – Nacrt prijedloga Smart city strategije Slavonskog Broda 2021. – 2027.“.

Po završetku savjetovanja, svi pristigli doprinosi bit će razmotreni te prihvaćeni ili neprihvaćeni uz obrazloženja koja će biti sastavni dio Izvješća o savjetovanju s javnošću. Izvješće će biti objavljeno na službenoj mrežnoj stranici Grada Slavonskog Broda.