fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Grad Slavonski Brod i ove godine u suradnji s Brod-Turistom d.o.o. organizira 25. po redu Katarinski sajam. Katarinski sajam održavat će se od 25. do 28. studenog 2021. godine u Sportskoj dvorani „Vijuš“ u zatvorenom, ali i na otvorenom dijelu. Uz izlagački sadržaj, priprema se i zabavno-kulturni program te različite radionice za sve građane Slavonskog Broda i ostale posjetitelje sajma.

U tijeku su prijave za izlagače, a svi zainteresirani prijavni obrazac mogu pronaći na poveznici ili zatražiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u Brod-Turistu d.o.o.  

Kompletno popunjeni prijavni obrazac ovjeren pečatom i potpisom najkasnije se može dostaviti do 8. studenog 2021. godine na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., osobno u Brod-Turist d.o.o. ili poštom na sljedeću adresu: Brod-Turist d.o.o., Trg pobjede 30, 35 000 Slavonski Brod.  

Pozivamo sve domaće radinosti, OPG-ove, obrtnike, male i srednje poduzetnike da se prijave na sajam i predstave svoju ponudu i na taj način obogate ponudu sajma.

www.katarinskisajam.com 

www.brod-turist.hr