fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

U sklopu Ljeta u Brodu, Grad Slavonski Brod za djecu i mlade svake godine tijekom ljetnih mjeseci organizira raznovrsne besplatne rekreativno-zabavne sadržaje i brojne zanimljive aktivnosti. Uspješnost provođenja ovakvih aktivnosti potvrđuje činjenica da se ove godine Ljeto u Brodu organizira čak dvadeset i šestu godinu za redom. 

Svi mladi Brođani još kratko mogu iskoristiti programe koje su ovoga ljeta tijekom srpnja i kolovoza za njih priredile Zajednica sportskih udruga te Zajednica tehničke kulture Grada Slavonskog Broda jer ovogodišnje Ljeto u Brodu završava krajem ovoga mjeseca. 

Cilj Ljeta u Brodu je omogućiti djeci i mladima organizirano i smišljeno provođenje slobodnog vremena tijekom školskih praznika, a detaljne informacije o ovogodišnjem programu možete vidjeti na poveznici.

Informacije o prijavama i sudjelovanju na sportskim aktivnostima mogu se dobiti od trenera koji će provoditi planirane programe, a prijave na radionice koje provodi Zajednica tehničke kulture Grada Slavonskog Broda obavljaju se dolaskom na radionicu.