fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Budući da je dana 28. svibnja 2021. godine donesena Odluka o proglašenju prirodne nepogode izazvane mrazom u travnju ove godine, obavještavamo oštećenike koji su imali štete na višegodišnjim nasada voćnjaka, vinograda i drugih nasada na području grada Slavonskog Broda  da je rok za prijavu šteta 8 (osam) dana od dana donošenja Odluke te pozivamo da prijave šteta nastalih od prirodne nepogode dostave najkasnije do 5. lipnja 2021.godine pisanim putem na propisanom obrascu dostupnim uz ovu objavu i u pisarnici Gradske uprave.

Obrazac za prijavu potrebno je popuniti, potpisati i poslati poštom-preporučeno, e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili predati u Pisarnicu Grada Slavonskog Broda radnim danom od 7,00 do 15,00 sati. Informacije na telefon 035/ 217-000.

Prijave šteta nije moguće izvršiti telefonskim putem, nego isključivo pisanim putem i to na propisanom obrascu.

Uz zahtjev preporučamo priložiti raspoložive dokaze o šteti i ostalim navodima u zahtjevu ( fotodokumentaciju, preslike dokumentacije itd.) radi bržeg postupanja nadležnih tijela, a bit će omogućena i naknadna dopuna zahtjeva i dostava dokaza u postupku utvrđivanja štete. Uz zahtjev preporučamo priložiti raspoložive dokaze o šteti i ostalim navodima u zahtjevu ( fotodokumentaciju, preslike dokumentacije itd.) radi bržeg postupanja nadležnih tijela, a bit će omogućena i naknadna dopuna zahtjeva i dostava dokaza u postupku utvrđivanja štete.

Prilozi:
Javni poziv za prijavu štete od prirodne nepogode

Tekst Odluke, pdf. (tekst Odluke dostupan je i na službenim web stranicama Brodsko-posavske županije)

Obrazac za prijavu štete od prirodne nepogode, pdf.

Obrazac za prijavu štete od prirodne nepogode, doc.