fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Gradonačelnik Mirko Duspara danas je u prostorijama Male vijećnice Grada Slavonskog Broda ugostio Anu Lujić, članicu Karate kluba Slavonski Brod. Ana Lujić je u subotu, 8. svibnja, na Prvenstvu Hrvatske u karateu osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 47 kilograma. Zahvaljujući ovom rezultatu ostvarila je plasman na Europsko prvenstvo koje će se održati sredinom kolovoza u Finskoj, a nastupit će kao članica hrvatske reprezentacije. Uz Anu Lujić, na prijemu je sudjelovao njezin trener Zdenko Horvat i kolegice iz Karate kluba Slavonski Brod, Matea Ećimović i Karla Jurić.

„Draga Ana, u ime Grada Slavonskog Broda i u svoje osobno ime upućujem iskrene čestitke za sjajan uspjeh postignut na Prvenstvu Hrvatske u karateu. Ujedno čestitam i na plasmanu na Europsko prvenstvo uz želje da se u kolovozu iz Finske također vratite s medaljom oko vrata.“, poručio je gradonačelnik Mirko Duspara.

Osim odličnog rezultata na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske u karateu, Ana Lujić može se pohvaliti i s prošlogodišnjih šest medalja osvojenih na državnim natjecanjima u različitim natjecateljskim kategorijama.