fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Tjedno gostovanje gradonačelnika Mirka Duspare u radijskoj emisiji „Gradskih 60 minuta“, na radiju Laganini FM, građani Slavonskog Broda od jučer mogu pratiti uživo i putem službene Facebook stranice Grada Slavonskog Broda, svake srijede u 11 sati.

Tijekom radijske emisije gradonačelnik već tradicionalno upoznaje građane Slavonskog Broda s aktualnim gradskim projektima i zbivanjima te odgovara na njihove upite vezane za život u gradu kao i poteškoće s kojima se susreću, a sve s ciljem stvaranja Slavonskog Broda još boljim i ugodnijim mjestom za život.

„Izravna komunikacija s građanima daje nam najvrjedniju povratnu informaciju o tome kako radimo i u kojem smjeru trebamo ići dalje. Budući da je pandemija komunikaciju velikim dijelom preselila online, svi koji to žele imaju priliku pratiti nas i putem gradskih kanala komunikacije, točnije naše Facebook stranice putem koje i inače komuniciramo s građanima, te s nama podijeliti svoja razmišljanja, ideje i potrebe vezane za život u gradu“, izjavio je gradonačelnik Mirko Duspara.

Audio-vizualni prijenos emisije građani mogu pratiti svake srijede s početkom u 11 sati putem pametnih telefona i računala, a pitanja gradonačelniku i dalje će se moći upućivati telefonskim putem ili putem komentara na Facebook stranici radijske postaje Laganini FM, a nakon emisije sva pitanja postavljena u komentarima ispod prijenosa uživo bit će odgovorena. U sljedećoj emisiji gradonačelnik će se osvrnuti na projekte ostvarene tijekom protekle četiri godine te na aktualna događanja u gradu.