fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Grad Slavonski Brod godinama sustavno ulaže u stvaranje sadržaja namijenjenih najmlađim sugrađanima pa tako i u postavljanje novih te održavanje postojećih dječjih igrališta na području grada. Nakon provedene javne nabave, započeli su radovi na postavljanju novih sprava na dječjim igralištima na području Slavonskog Broda kako bi najmlađi Brođani i Brođanke na raspolaganju ponovno mogli imati razna igrala poput ljuljački, tobogana, klackalica, igrala za penjanje i sl.

Tako će nove sprave za igranje dobiti Naselje Mikrorajon na tri lokacije na kojima se nalaze dječja igrališta, Naselje Andrije Hebranga blok 7 i blok 8, Ulica Ivana Filipovića, Naselje Slavonija I, Trg Stjepana Miletića, Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog te Naselje Matije Ivanića.

S obzirom da kontinuirano bilježimo veliki broj devastacija na dječjim igralištima, ovim putem apeliramo na sve građane da čuvaju svu opremu na javnim gradskim površinama, uključujući i elemente na dječjim igralištima jer, u konačnici, o njima ovisi koliko će im dugo ona biti na raspolaganju.