Ispis
Kategorija: Vijesti

U sklopu modernizacije i energetske obnove javne rasvjete na području grada Slavonskog Broda, u vremenskom periodu od 15. – 16. listopada izvedeni su radovi na slijedećim lokacijama: Ulica Bartola Kašića, Ulica Nikole Tesle, Ulica Ivana Filipovića, Ulica Luke Botića, Ulica Augustina Jarića, Ulica svetog Florijana, Ulica Josipa Kozarca, Ulica Matije Gupca i Ulica Čavlički kraj.

Grad Slavonski Brod je sklopio Ugovor o kreditu s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, zastupanog temeljem punomoći po Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak. Ugovor o kreditu sklopljen je na temelju Programa kreditiranja „ESIF Krediti za javnu rasvjetu“. „ESIF Krediti za javnu rasvjetu“ je financijski instrument za koji su sredstva osigurana iz sredstava Europske unije, iz Strukturnih i investicijskih fondova, odnosno Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., »Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije«, s ciljem povećanja učinkovitosti sustava javne rasvjete.

mt_ignore
Europska unija
Zajedno do fondova EU
 
 esif


Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog Fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija".