Ispis
Kategorija: Vijesti

U sklopu modernizacije i energetske obnove javne rasvjete na području grada Slavonskog Broda danas se planiraju izvoditi radovi na sljedećim lokacijama: Ulica Ive Vojnovića, Ulica Augustina Jarića, Ulica Svetog Franje, Bunjevačka ulica, Ulica Alojzija Stepinca, Dubrovačka ulica, Ulica Jakova Gotovca, Ulica Ivana Belostenca, Ulica Bartola Kašića i Ulica Božidara Adžije.

Grad Slavonski Brod je sklopio Ugovor o kreditu s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, zastupanog temeljem punomoći po Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak. Ugovor o kreditu sklopljen je na temelju Programa kreditiranja „ESIF Krediti za javnu rasvjetu“. „ESIF Krediti za javnu rasvjetu“ je financijski instrument za koji su sredstva osigurana iz sredstava Europske unije, iz Strukturnih i investicijskih fondova, odnosno Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., »Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije«, s ciljem povećanja učinkovitosti sustava javne rasvjete.

mt_ignore
Europska unija
Zajedno do fondova EU
 
 esif

 

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog Fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija".