Ispis
Kategorija: Vijesti

Obavještavamo sve građane Slavonskog Broda da će se, u sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, 22. rujna 2020. godine zatvoriti Ulica Petra Krešimira IV od Trga pobjede do Ulice Matije Gupca za sav promet od 9 do 13 sati. 

Isto tako, povodom Europskog tjedna mobilnosti i u duhu ovogodišnje teme - „Mobilnost s nultim emisijama za sve“, Grad Slavonski Brod odlučio je sve građane potaknuti na korištenje javnih gradskih bicikala.

Naime, svi Brođani 22. rujna imaju priliku voziti Nextbike javne gradske bicikle besplatno, a sve što je potrebno je preuzeti nextbike aplikaciju (App store trgovina/Google Play trgovina) i aktivirati svoj račun.

Zbog smanjenja širenja štetnih plinova, poboljšanja kvalitete zraka, ali i vlastitog zdravlja, ovom akcijom ističe se važnost održivih prijevoznih sredstava kao uvjet stvaranja kvalitetnijeg načina života u urbanim sredinama.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..