Ispis
Kategorija: Vijesti

UPRAVNI ODJEL ZA KOMUNALNI SUSTAV
I KOMUNALNO REDARSTVO
KLASA: 363-01/19-01/455
URBROJ: 2178/01-09-20-87
Slavonski Brod, 17.09.2020. godine

Grad Slavonski Brod objavljuje javnu raspravu o Nacrtu prijedloga „Plana održive urbane mobilnosti Urbanog područja Slavonski Brod“ i Strateškoj studiji utjecaja na okoliš „Plana održive urbane mobilnosti Urbanog područja Slavonski Brod“.

Javna rasprava sastoji se od: javnog uvida koji je predviđen s početkom dana 18. rujna 2020. godine, u trajanju od 30 dana, u prostorijama Gradske uprave Grada Slavonskog Broda, Vukovarska 1, Slavonski Brod, te javnog izlaganja koje je predviđeno dana 29. rujna 2020. godine u 10:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda, Vukovarska 1, Slavonski Brod.

Nacrt prijedloga „Plana održive urbane mobilnosti Urbanog područja Slavonski Brod“ i Strateška studija utjecaja na okoliš „Plana održive urbane mobilnosti Urbanog područja Slavonski Brod“ objavljeni su na stranicama Grada Slavonskog Broda www.slavonski-brod.hr kao i obrazac za dostavu primjedbi i prijedloga koji je potrebno dostaviti na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Pozivaju se svi zainteresirani da sudjelovanjem u javnoj raspravi daju puni doprinos u izradi „Plana održive urbane mobilnosti Urbanog područja Slavonski Brod“.


Privremena Pročelnica:
Tamara Mokricki mag.ing.aedif.

 

Prilozi: