Ispis
Kategorija: Vijesti

Budući da je dana 7.kolovoza 2020. donesena Odluka o proglašenju prirodne nepogode izazvane olujnim nevremenom, jakim vjetrom, obilnom kišom te tučom na građevinskim i infrastrukturnim objektima te poljoprivrednim usjevima na području Grada Slavonskog Broda i općinama Bebrina, Brodski Stupnik, Oriovac, Sibinj i Podcrkavlje ( dalje: Odluka), obavještavamo oštećenike da je rok za prijavu šteta 8 (osam) dana od dana donošenja Odluke te pozivamo da prijave šteta nastalih od prirodne nepogode dostave najkasnije do 15. kolovoza 2020.godine pisanim putem na propisanom obrascu dostupnim uz ovu objavu i u pisarnici Gradske uprave.

Obrazac za prijavu potrebno je popuniti, potpisati i poslati e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , poštom-preporučeno ili predati u Pisarnicu Grada Slavonskog Broda od 7,00 do 15,00 sati ( radnim danom). Informacije na telefon 035/ 217-000.

Prijave šteta nije moguće izvršiti telefonskim putem, nego isključivo pisanim putem i to na propisanom obrascu.

Uz zahtjev preporučamo priložiti raspoložive dokaze o šteti i ostalim navodima u zahtjevu ( fotodokumentaciju, preslike računa itd.) radi bržeg postupanja nadležnih tijela, a bit će omogućena i naknadna dopuna zahtjeva i dostava dokaza u postupku utvrđivanja štete.

Tekst Odluke dostupan je na poveznici:

http://www.bpz.hr/novosti/obavijesti/odluka_o_proglasenju_elem_nepogode_za_slavonski_brod_i_susjedne_opcine.aspx#.Xy1VqCgzaUk


Prilozi: