fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Damir Rukavina nije više ravnatelj Ustanove za gospodarenje športskim objektima u Slavonskom Brodu. Danas, 28. srpnja 2020. godine je na Izvanrednoj sjednici Gradskog vijeća razriješen te dužnosti prema vlastitom zahtjevu sukladno Zakonskoj regulativi zbog prelaska na drugo radno mjesto.

Na istoj Izvanrednoj sjednici  vršiteljem dužnosti ravnatelja Ustanove imenovan je Miroslav Stefanović koji će obavljati dužnost sve do izbora ravnatelja putem javnog natječaja.

Miroslav Stefanović rođen je 10. kolovoza 1990. u Slavonskom Brodu. Po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Gimnaziji „Matija Mesić“ Slavonski Brod, 2009. godine, upisuje Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Diplomirao je 2014. godine i stekao titulu magistra kineziologije u edukaciji i nogometu. Kao učitelj tjelesne i zdravstvene kulture, radio je u OŠ Sibinjskih žrtava i OŠ Ivana Brlić-Mažuranić. U Ustanovi za gospodarenje športskim objektima radi od 2016. godine na radnom mjestu Voditelja sportskog programa – u najvećoj mjeri provodi programe Male škole plivanja, Usavršavanja plivačkih tehnika i Brodskog ljetnog kampa. Odmalena se aktivno bavi nogometom i kao nogometni trener prošao je sve uzrasne kategorije, a trenutno privodi kraju adaptacijski tečaj za trenere UEFA A kategorije.