Ispis
Kategorija: Vijesti

Grad Slavonski Brod obavještava roditelje da će se produžiti rok za upis djece u program produženog boravka u gradskim osnovnim školama do 15. kolovoza 2020. godine.

Naime, zbog cjelokupne situacije u nastavnom procesu uzrokovane epidemiološkim mjerama, nadležno Ministarstvo omogućilo je produženje postupaka vezanih za upis djece u prve razrede osnovnih škola. Nastavno na navedeno, Grad Slavonski Brod produžit će i rok za podnošenje zahtjeva za upis u produženi boravak.

Program produženog boravka imaju sve redovne osnovne škole na području grada, a svi zainteresirani roditelji mogu se prijaviti u Gradskoj upravi Grada Slavonskog Broda. Ispunjeni zahtjev i potrebnu dokumentaciju roditelji osnovnoškolaca mogu dostaviti u Pisarnicu Gradske uprave, Vukovarska 1 ili skeniranu putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pozivamo roditelje da prijave za produženi boravak predaju najkasnije do 15. kolovoza 2020. kako bi se mogle pravovremeno poduzeti sve pripremne radnje za početak nove školske godine. Sve informacije roditelji mogu dobiti na brojeve telefona: 035/217-012 i 217-083.