fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

tznica resize

S reklamnim sloganom „Domaće u srcu“, Grad Slavonski Brod konačno je otvorio svoju E-tržnicu na korištenje svim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i građanima grada Slavonskoga Broda, ali i šire.
Unutar kategorije „Proizvodi“ građani mogu odabrati i kupiti omiljene ili potrebne domaće namirnice i proizvode birajući prema vrsti proizvoda ili nazivu obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva uvrštenog u sustav E-tržnice.
Popis obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava građani mogu pronaći unutar kategorije „Popis OPG-ova“, a pozivamo i sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja žele sudjelovati u sustavu E-tržnice i tako prodavati svoje proizvode da se registriraju unutar kategorije „Registracija“ na sljedećem linku kako bi izbor proizvoda bio što potpuniji.
Pristupiti stranici E-tržnice možete ovdje, a za sve dodatne informacije možete nazvati broj Gradske uprave Slavonski Brod 217-075.
Otvaranjem sustava E-tržnica Grad Slavonski Brod dugoročno želi pomoći svim domaćim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima kako bi mogli uspješnije plasirati i prodavati svoje proizvode na tržištu, ali i građanima koji iste proizvode mogu lakše i sigurnije naručivati iz udobnosti svojega doma. 

Također, molimo sve građane za strpljenje jer je E-tržnica trenutno u procesu popunjavanja svih potrebnih podataka o ponudi domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.