fbpx
 
 
  • Gradska uprava
  • Tržnica
  • Bazeni
  • Kruzni tok
  • Svačićeva ulica
  • Kajak

colos_121_resize.JPGNa prigodnoj konferenciji za medije danas je javnosti predstavljen sadržaj projekta „City Colosseum“ Slavonski Brod, najvećeg i najmodernijeg regionalnog trgovačko-zabavnog centra središnje Slavonije, investicije vrijedne 53 milijuna eura koja će ove jeseni omogućiti otvaranje 350 novih radnih mjesta.
Pred brojnim novinarima na konferenciji su o svim pojedinostima ovog trenutno jednog od najvećih ulaganja u Hrvatskoj govorili Nermin Dalipi, direktor nositelja projekta - tvrtke Colosseum gradski centar Brod, Edith Ilmaier, predstavnica tvrtke Krammer&Wagner koja se bavi nekretninama i zakupom prostora, Domagoj Puljić, predstavnik investitora i direktor Ecos trgovine te gradonačelnik Mirko Duspara, a presici je nazočio i mr Kristijan Magaš, direktor građevinske tvrtke Konel iz Dubrovnika, glavnog izvođača radova.
Radovi na izgradnji City Colosseuma na Jelasu posljednjih su mjeseci intenzivirani: završena je izgradnja podzemne garaže, betoniran je velik broj nosećih stupova i priprema se već izgradnja prve stropne ploče. Prema dinamičkom planu, građevinski i obrtnički radovi trebaju biti gotovi do kolovoza kako bi veliki zakupci mogli na vrijeme početi završno unutarnje uređenje i opremanje prostora, a svečano otvorenje City Colosseuma očekuje se sredinom listopada.
Od ukupno 23.176 kvadrata ukupne neto površine objekta dosad je zakupljeno 60 posto, a među zakupcima ističu se ugledne svjetske robne marke poput H&M, C&A, Deichman, Intersport, New Yorker, Expert, Bipa, KiK uz hipermarket Plodine, Blitz Cinestar i dr., a u tijeku je ugovaranje za srednje i manje prostore za što su uglavnom zainteresirane domaće tvrtke.
U prizemlju i na 1.katu bit će prodajni i ugostiteljski sadržaji, a na 2.katu prevladavat će zabavni sadržaji među kojima se ističu četiri najmodernije multipleks kino-dvorane s 520 sjedala. 
Uz trgovačke i brojne prateće uslužne i zabavne sadržaje te prostrane šetnice City Colosseum postat će novo okupljalište Brođana. Važno je naglasiti da je to tek prvi i najvažniji dio velikog projekta „City Park Slavonski Brod“ vrijednog ukupno 80 milijuna eura u kojem će  posao pronaći 450 osoba. Sljedeći nadopunjući  sadržaj bit će restoran McDonald's na parceli preko puta Colosseuma za čiju se izgradnju prikupljaju potrebne dozvole i koji bi trebao biti gotov istodobno kad i Colosseum.
U ime Gradske uprave gradonačelnik Mirko Duspara zahvalio se svim sudionicima u ostvarenju ovog za Grad iznimnog značajnog projekta, ponajprije Ecos trgovini koja se proteklih godina iskazala kao najznačajniji ulagač na području Slavonskog Broda.
Gradonačelnik Duspara istaknuo je kako grad Slavonski Brod zaslužuje ovakvu investiciju jer je na izuzetno dobrom položaju i zbog spoznaje da će joj gravitirati tržište s više od 400 tisuća potencijalnih kupaca iz Slavonije i susjedne BiH. Pored uređenja zapadnog ulaza u Grad i sudjelovanja u izgradnji ovog trgovačkog centra dosta brodskih građevinskih radnika, najveća korist je što će već ove jeseni 350 stanovnika Slavonskog Broda i okolice ovdje pronaći svoje radno mjesto. Izrazivši uvjerenje kako ovakav regionalni trgovački centar uz proizvodne investicije koje će stići ima budućnost u Slavonskom Brodu, gradonačelnik je svim sudionicima zaželio puno uspjeha u nastavku ostvarenju projekta.

mt_gallery:

Obrasci

Obrasci za podnošenje zahtjeva, zamolbi i sl.

Pristup informacijama

Pravo na pristup informaciji ostvaruje se podnošenjem zahtjeva

Prijavi problem

Mobilna aplikaciju za brže rješavanje komunalnih problema

Ured za građane

Brže i učinkovitije rješavanje predmeta koji se vode u upravnim odjelima Grada.

Servis 48 sati

Imate li ideje, prijedloge, pitanja o područjima za koja se brine grad Slavonski Brod.

Službeni glasnik

Službeni glasnik

Proračun Grada Slavonskog Broda

Proračun Grada Slavonskog Broda

Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna

Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna

Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Cjenici i opći uvjeti komunalnih usluga

Cjenici i opći uvjeti komunalnih usluga

Ugovori i javna nabava

Ugovori i javna nabava

Jednostavna bagatelna nabava

Jednostavna bagatelna nabava

Oglasna ploča

Oglasna ploča

Važeći prostorni planovi

Važeći prostorni planovi

Informativno glasilo

Informativno glasilo Grada Slavonskog Broda

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

Katarinski sajam

Katarinski sajam

Katarinski sajam

Dječji sajam

Dječji sajam

Dječji sajam

Sajam cvijeća

Sajam cvijeća

Sajam cvijeća

Javni gradski bicikli

Unajmi bicikl putem terminala, mobilne aplikacije ili pametne kartice i uživaj u vožnji!

Hotspot u gradu

Trg Ivane Brlić-Mažuranić, Gradska tržnica, Brodska Tvrđava, Franjevački samostan

Digitalna pisarnica grada

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina

0800 200 217

Ostavite Vašu poruku na besplatnom info broju

stanovi vdoesna
GRAD SLAVONSKI BROD

Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod, Tel: +385 (0)35 217 000
Radno vrijeme Gradske uprave: Ponedjeljak-Petak od 7.00 do 15.00 sati
Besplatni info telefon: 0800 200 217

Kontakti Gradske uprave