fbpx
 
 
SKBTADNasl.jpgNa prigodnoj svečanosti danas je otvoren i učenicima predan na korištenje dograđeni dio zgrade Osnovne škole „Blaž Tadijanović“ u Podvinju u kojem je po najsuvremenijim pedagoškim standardima opremljeno šest učionica za razrednu nastavu s dva kabineta.
Zajedno s pratećim sadržajima dograđeni prostor ukupne površine 602 kvadrata izgrađen je i opremljen u rekordnom roku ovoga ljeta.
Ukupna investicija u dogradnju i opremanje škole B.Tadijanović iz decentraliziranih sredstava grada Slavonskog Broda zajedno s ovog ljeta zamijenjenim pokrovom na postojećoj zgradi iznosi 3,5 milijuna kuna. Radove je izvela tvrtka FENIX iz Slavonskog Broda s kooperantima u rekordno kratkom roku.
  Time su konačno stečeni uvjeti da učenici OŠ Blaž Tadijanović nakon dugih 15 godina više ne moraju nastavu pohađati u tri smjene već u dvije, a nastavni sat ponovo će trajati 45 minuta. Novoizgrađene školske prostore blagoslovio je župnik župe Sv.Antuna Padovanskog u Podvinju vlč. Ante Šiško. 
Oduševljenje novim školskim prostorima  izrazili su brojni učenici koji će odsad imati i bolje uvjete za razne izvannastavne aktivnosti.
  -Iskazujemo duboku zahvanost svima koji su znali prepznati kada i gdje treba uložiti novac. Vjerujte da će vam se ovaj ulog višestruko vratiti, kroz našu veću marljivost, rad i uspjeh. Znat ćemo sve ovo čuvati kao svoj drugi dom, obećavamo da ćete se ponositi nama kao što se mi danas ponosimo vama, istaknuli su na prigodnoj svečanosti učenici iz Podvinja.
   Gradonačelnik Mirko Duspara zahvalio se učenicima, nastavnicima i roditeljima na strpljenju i izrazio ispriku što su na ovaj čin morali čekati dugih 15 godina.
   -Danas mogu izraziti zadovoljstvo jer smo uspjeli ostvariti obećanje dano poslije jednog sastanka roditeljskog vijeća da ćemo pokušati ove godine završiti ovu školu. Stoga koristim priliku zahvaliti se projektantu, izvođačima radova, nadzoru, ali i djeci i roditeljima koji su imali strpljenja čekati da se ovi radovi završe, da bar ove generacije ne budu toliko oštećene kao one ranije zbog kraće nastave i  skučenih uvjeta. Zadovoljstvo je vidjeti po kakvom je standardu opremljen novi dio škole i poručujem ostalim ravnateljima škola da se strpe, ova gradska uprava nastojat će taj standard prenijeti i na ostale škole, kazao je gradonačelnik Mirko Duspara ističući da će biti posebno radostan i kada uskoro krene izgradnje nove školske zgrade u Podcrkavlju.
Ravnatelj OŠ B.Tadijanović Tomislav Mirosavljević najavio je da će nastava u novim prostorima za razredn nastavu krenuti od utorka 2.studenoga.
  -Krećemo s novom organizacijom nastave u 2 smjene koju smo postavili tako da će prvi razredi ići u školu fiksno prije podne, a drugi odjeli će mijenjati smjene, prije i poslije podne. Dobivanjem novog prostora učinili smo još jedan korak i razredna nastava počinjat će jedan školski sat kasnije nego predmetna nastava, u jutarnjoj smjeni u 8,20 sati.
mt_gallery:

Obrasci

Obrasci za podnošenje zahtjeva, zamolbi i sl.

Pristup informacijama

Pravo na pristup informaciji ostvaruje se podnošenjem zahtjeva

Prijavi problem

Mobilna aplikaciju za brže rješavanje komunalnih problema

Ured za građane

Brže i učinkovitije rješavanje predmeta koji se vode u upravnim odjelima Grada.

Servis 48 sati

Imate li ideje, prijedloge, pitanja o područjima za koja se brine grad Slavonski Brod.

Službeni glasnik

Službeni glasnik

Proračun Grada Slavonskog Broda

Proračun Grada Slavonskog Broda

Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna

Sudjelujte u kreiranju gradskog proračuna

Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Onečišćenje zraka u Slavonskom Brodu

Cjenici i opći uvjeti komunalnih usluga

Cjenici i opći uvjeti komunalnih usluga

Ugovori i javna nabava

Ugovori i javna nabava

Jednostavna bagatelna nabava

Jednostavna bagatelna nabava

Oglasna ploča

Oglasna ploča

Važeći prostorni planovi

Važeći prostorni planovi

Informativno glasilo

Informativno glasilo Grada Slavonskog Broda

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

U Svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić

Katarinski sajam

Katarinski sajam

Katarinski sajam

Dječji sajam

Dječji sajam

Dječji sajam

Sajam cvijeća

Sajam cvijeća

Sajam cvijeća

Javni gradski bicikli

Unajmi bicikl putem terminala, mobilne aplikacije ili pametne kartice i uživaj u vožnji!

Hotspot u gradu

Trg Ivane Brlić-Mažuranić, Gradska tržnica, Brodska Tvrđava, Franjevački samostan

Digitalna pisarnica grada

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina

0800 200 217

Ostavite Vašu poruku na besplatnom info broju

stanovi vdoesna
GRAD SLAVONSKI BROD

Vukovarska 1, HR-35000 Slavonski Brod, Tel: +385 (0)35 217 000
Radno vrijeme Gradske uprave: Ponedjeljak-Petak od 7.00 do 15.00 sati
Besplatni info telefon: 0800 200 217

Kontakti Gradske uprave