fbpx
Ispis
Kategorija: Obrazovanje

Molio bih Vas informaciju da li je moguće da se razmotri radno vrijeme vrtića jer vrtići do sada rade samo do 16h (16.15h), osim na Hebrangu, ipak nas ima mnogo koji radimo do 16h ili duže i nismo u stanju stići po svoju djecu do 16.15h u vrtić? Da li je moguće da više vrtića radi do barem 17h ili duže? Neki dan na gradskom vijeću je bilo rečeno da ima puno djece i dovoljno teta, te da je solidna dobit vrtića pa bih molio da se izađe u susret roditeljima jer ne rade svi u gradskoj upravi pa da imaju radno vrijeme od 7-15h. Vjerujem da se ovo može lako organizirati kroz skoro vrijeme, a neće iziskivati dodatnog troška za vašu ustanovu. Vrijeme se mijenja, ljudi se mijenjaju, trendovi se mijenjaju, okolnosti se mijenaju i prilagođavaju pa molim i vas da se prilagođavate potrebama građana koji plaćaju sve gradske naknade i lokalne poreze. Molio bih vas da probate anketirati roditelje u vrtićima pa da vidite kolike su potreba za ovim prijedlogom. Hvala unaprijed.


ODGOVOR 22.10.2013.

Poštovani,

Zahvaljujemo na Vašem upitu i prijedlogu. Radno vrijeme Dječjeg vrtića Ivana Brlić Mažuranić Slavonski Brod organizirano je od 6.15 sati do 16.15 sati, osim u vrtiću Hlapić koji ima organiziranu poslijepodnevnu smjenu u vremenu od 11.30 do 20.30 sati. Prilikom upisa roditelji su informirani o radnom vremenu vrtića i tada nisu izrazili nemogućnost dolaska po dijete za vrijeme radnoga vremena vrtića pa se ono nije mijenjalo.

Temeljem Vašega upita, provest ćemo anketu u vrtiću i vidjeti postoji li potreba roditelja da vrtić radi do 17.00 sati. Svakako je cilj Ustanove prilagoditi i uskladiti radno vrijeme vrtića potrebama roditelja.

S poštovanjem,

Ustanova Dječji vrtić Ivana Brlić MažuranićU radu