fbpx
Ispis
Kategorija: Prijedlozi

 

PITANJE:

Poštovani, prije nego što ih iznesem, htio bih pohvaliti JP „Komunalac“ i sve njegove zaposlenike, od Uprave do neposrednih izvršitelja. Ljudski faktor je ovdje vidljiv na svakom koraku. Zato nam je Grad čist i uredan, pun cvijeća, parkovi održavani. Sve u svemu ocjena –odličan.

Isto tako imam primjedbe na određene Odjele u gradskoj upravi, koji ne izvršavaju svoje poslove. Tih Odjela ima toliko, da ne znam koga bih posebno prozvao. Ističem odgovore „odgovornih“ na pritužbe građana, koji se svode na „ nismo kompetentni“, ne možemo ništa učiniti i slično?!. To je sramotno!. Vi ste na radnom mjestu  da nađete rješenje, za svaki problem. Građani to očekuju od vas.

Malo gradsko kupalište:

Sredina  je  srpnja, a na ovoj lokaciji se ništa ne događa. Brođani su se uvijek po ljetu kupali u Savi, ali ove godine to nije moguće. Potrebno je, od petnaestak tisuća nezaposlenih na Zavodu za zapošljavanje naći osobu koja bi vodila brigu o splavi(koja postoji), o tuševima ( koji su isto tako ugrađeni), o pješčenicima za djecu , koje treba očistiti i dovesti u funkciju, a „Komunalac“ će kao i prethodnih godina posaditi cvijeće i bit će opet ugodno za kupanje. (Bazene neću ni spominjati, samo toliko da  je neprimjereno, da ih grad od 65 tisuća stanovnika nema !).

Sezona  nije prošla i još je moguće ovaj propust ispraviti, premda bi netko trebao snositi za ovu indolentnost posljedice.

S poštovanjem, Davorin Špoljarić

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S poštovanjem