fbpx
Ispis
Kategorija: Zimska služba

Što bi trebalo značiti kad ralice očiste samo glavne ulice dok one sporedne ostaju neočišćene. Npr., Zrinska ulica čista, a sve oko nje zatrpano snijegom. Nije valjda da Vas je snijeg opet "iznenadio"? Građani za neočiščen nogostup ispred svojih kuća mogu biti kažnjeni. Tko Vas treba kazniti da počnete raditi svoj posao za što ste uredno plaćeni od tih istih građana? Nadam se da nećete cenzurirati ovu primjedbu.

Odgovor: 06.02.2012.:
Prema Planu Zimske službe nerazvrstane ceste na području Grada raspoređene su u 3 prioriteta čišćenja jer nije moguće na svim cestovnim pravcima postupiti istovremeno.
Po prestanku padalina ceste I prioriteta bit će prohodne u roku 12 sati uz smanjenu brzinu i određen oprez pri vožnji, ceste II prioriteta bit će prohodne u roku od 24 sata od trenutka prestanka padalina dok će ceste III prioriteta biti prohodne u roku 48 sati od trenutka prestanka padalina - sve prema gore navedenom Planu Zimske službe uz napomenu da su vozači dužni u zimskim uvjetima imati i zimsku opremu te zimske pneumatike.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U_radu.gif