fbpx
Ispis
Kategorija: Javna rasvjeta

UPUTIO SAM PRIMJEDBU KOMUNALNOM REDARU MALI PARIZ,ON JE PROSLIJEDI ODGOVORNIMA ALI NIŠTA.
NA TOM KRUŽNOM TOKU RASVJETA JE TOLIKO LOŠA DA JE I NEDAVNO STRADAO PJEŠAK U JUTARNJIM SATIMA(ODLAZAK NA POSAO).SADA JE MALO BOLJE KAD NEMA LIŠĆA NA DRVEĆU.
PRILIKOM RADOVA NA KRUŽNOM TOKU SU OSTAVLJENI KABLOVI ZA NOVU RASVJETU(VIRE IZ ZEMLJE).
DALI TREBA NEKO DA POGINE DA SE TO ZAVRŠI.
SVAKODNEVNO PROLAZIM PJEŠKE NA POSAO PA SAM SVJEDOK KOČENJA U ZADNJEM TRENU ŠTO SE NEKOLIKO PUTA I MENI DESILO ALI SAM NASREĆU OPREZAN I SPREMAN ZA IZBJEGAVANJE.
DRUGA STVAR MOLIO BIH NEKU STRUČNU OSOBU DA PROVJERI ZNAKOVE,SAMI KRUŽNI TOK,TO JE KATASTROFA ZA RAZLIKU OD KRUŽNOG TOKA SVAČIĆEVA-VUKOVARSKA.
AKO JE MOGUĆE PROMETNI STRUČNJAK KOJI JE PROJEKTIRAO TAJ KRUŽNI TOK DA PREGLEDA OVAJ U BUDAKOVOJ (AKO IMA SLABIJE SRCE NEK POVEDE SVOG KARDIOLOGA).
NAILAZAK NA PJEŠAKI PRIJELAZ STOJI ZNAK PJEŠAKOG I NAOPAKI TROKUT(NAILAZAK NA CESTU SA PRVENSTVOM PROLAZA).
NASAMOM ULASKU U KRUŽNI TOK NEMA NAOPAKOG TROKUTA NI ZNAKA KRUŽNI TOK.
DA VIŠE NE NABRAJAM NEKA SVE PREGLEDA PRAVI PROMETNI SRUČNJAK.
HVALA !
Sent from Mail for Windows 10

ODGOVOR 10.12.2018.

Poštovani,

Zahvaljujemo što ste nam ukazali na problem. Nova javna rasvjeta na kružnom raskrižju Kumičićeva- Budakova bit će realizirana tijekom 2019. godine prema Programu gradnje za 2019. godinu. Kako bi se rasvjeta poboljšala angažiran je i Komunalac koji je uklonio raslinje koje je ometalo osvjetljavanje prometnice. Kablovi za javnu rasvjetu koji vire iz zemlje nisu pod naponom, ali će svakako biti uklonjeni u najkraćem mogućem vremenu.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen