fbpx
Ispis
Kategorija: Javna rasvjeta

Pitanje: 

Poštovani !

Dana 06. srpnja 2020. uklonjene su sve četiri ulične svjetiljke u ulici koja spaja Mesićevu i ul. P.Krešimira IV i koja prolazi s istočne strane zgrada zvanih kocke (tzv. produžena Gupčeva) te su postavljena četiri nova rasvjetna stupa.

Ulica je ostala potpuno neosvijetljena, jer je zaklonjena i do nje ne dopire nikakvo svjetlo.  Ulicom prometuju i vozila i pješaci a vrlo je uska i nepregledna. Konačno 14. srpnja dolazi ekipa, koja je montirala svjetiljke na tri stupa. Četvrti stup je ostao iz nekog razloga nedovršen, dakle četvrtina ulice je neosvijetljena gotovo dva tjedna i do danas se ništa ne događa. Zbog sigurnosti nas stanara i ostalih sudionika u prometu, molio bih ako je moguće da se problem riješi.

Odgovor: 

Poštovani,

Hvala na ukazanom problemu na javnoj rasvjeti.

U Ulici Matije Gupca se izvode radovi na modernizaciji i energetskoj obnovi javne rasvjete.

Trenutno su postavljene privremene svjetiljke na navedenom dijelu ulice te će nakon što stigne nova isporuka LED svjetiljki privremene biti zamijenjene novima.

Također, na četvrti stup u ulici će se u što kraćem mogućem roku postaviti privremena svjetiljka kako četvrtina ulice ne bi bila u mraku.