fbpx
Ispis
Kategorija: Održavanje zelenih površina

Pitanje: 

Poštovani,
U ulici Franje Maričevića od kućnog broja 2 do 15 s desne strane postoji - po saznanju privatni posjed, koji se ne održava. Odnedavno se održava samo pola površine do Basiceve ulice. Grad svoja 3 metra uredno kosi i tu nema prigovora ali ako svi koji ovdje živimo održavamo svoje morao bi i vlasnik zemljišta svoje. Livada je puna ambrozije.

Srdačan pozdrav,

Odgovor: 

Poštovani,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo upoznat je s neuređenim česticama u Ulici Franje Maričevića, z.k.č. 5919/1, 5919/7, 5919/9, 5919/6 k.o. Slavonski Brod. Izvršili smo nadzor dana 13. kolovoza 2020. godine i poslali Naloge vlasnicima čestica, te su iste uredno zaprimili. Danom 01. rujnom 2020. godine ističe rok vlasniku neuređenih čestica, te ćemo istekom roka obaviti nadzor i postupati shodno tome.

Komunalno redarstvo Grada Slavonskog Broda svakodnevno provodi nadzor i upoznato je s problemom cvjetanja ambrozije u ljetnim mjesecima te vlasnicima upućuju Naloge da pokose zemljišta kako bi izvršili zakonsku obavezu sprječavanja širenja ambrozije.

Lijep pozdrav,