Savjet mladih Grada Slavonskog Broda

Grad za mlade - Obrazac za projektne ideje

Savjet mladih Grada Slavonskog Broda poziva sve zainteresirane predstavnike udruga, poslovnih subjekata, ustanova i institucija te fizičke osobe da ispune obrazac za projektne ideje koje se prikupljaju u svrhu izrade dokumenta Program za mlade Grada Slavonskog Broda u okviru provedbe projekta Grad za mlade koji provode Grad Slavonski Brod i Savjet mladih Grada Slavonskog Broda u partnerstvu s Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projektne ideje trebaju se odnositi na područja značajna za život mladih: obrazovanje, zapošljavanje, kreativnost i kultura, mobilnost, sudjelovanje u donošenju politika, volonterizam i uključenost u organizacije civilnog društva te sport, rekreacija i zdravlje.

Poveznica

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Savjet mladih grada Grad za mlade - Obrazac za projektne ideje

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.