Slavonski Brod domaćin 10. jubilarnog izdanja Kongresa pilanara jugoistočne Europe

IMG 9168

Danas se u kazališno-koncertnoj dvorani Ivana Brlić Mažuranić održava 10. jubilarni Kongres pilanara jugoistočne Europe. 

Sektor primarne prerade okuplja po deseti put u Slavonskom Brodu preko 250 predstavnika pilanske industrije i šumarstva, vodeće europske proizvođače pilanskih tehnologija, kao i relevantne institucije, jedinice lokalne samouprave, sindikate i medije na stručnom skupu koji daje presjek cjelokupnih sektorskih događanja i predstavlja nove smjerove u ovoj rastućoj industriji. Tematski fokus konferencije odnosi se na korištenje drvne sirovine u pilanama, povlačenje sredstava iz EU fondova te mobilizaciju dodatnih količina sirovine.

Skup je prilika za komercijalno umrežavanje pilana i dobivanje najsvježijih informacija o sirovini, tržišnim trendovima, cijenama, tehnologijama, inovacijama itd

Organizator ovog događaja je Hrvatski drvni klaster, a uz partnere i brojne visoke uzvanike, u ime Grada Slavonskog Broda kongresu je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je pozdravio održavanje kongresa u našem gradu. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonski Brod domaćin 10. jubilarnog izdanja Kongresa pilanara jugoistočne Europe

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.