Početak rada u Područnoj školi Vladimira Nazora u Ruščici za učenike od prvog do osmog razreda

IMG 6176

Svečanom priredbom danas je obilježen početak rada Područne škole Vladimira Nazora u Ruščici za učenike od prvog do osmog razreda. Tom prilikom učenici su izveli glazbeno-scenski nastup, a nakon toga organiziran je domjenak za goste i djelatnike škole.

Područna škola u Ruščici izgrađena je 2013. godine koju je od 2014. godine pohađalo 40-ak učenika iz Ruščice. Grad Slavonski Brod, kao osnivač škole, ishođenjem sredstava resornoga Ministarstva, u potpunosti je opremio Područnu školu u Ruščici te su se time stekli uvjeti za pohađanje svih učenika iz Gornje Vrbe, Ruščice, Gornje Bebrine, Klakara i Donje Bebrine.

Od ove školske godine u Područnu školu Vladimira Nazora u Ruščicu krenulo je 229 učenika od 1. do 8. razreda iz Ruščice te od 5. do 8. razreda iz Gornje Vrbe, Gornje Bebrine, Klakara i Donje Bebrine. Ovakvom je ovakvom organizacijom nastave postignuta realizacija jednosmjenskoga rada za Osnovnu školu Vladimira Nazora u Slavonskom Brodu i za Područnu školu u Ruščici.

Naime, jednosmjenskom nastavom značajno se unaprijeđuje nastavni proces, koji uključuje učinkovitiju provedbu nastave u školama, kvalitetniju provedbu slobodnog vremena, duži boravak s obitelji, veću uključenost roditelja u nastavni proces, slobodan školski prostor u poslijepodnevnim i večernjim satima za raznovrstan i kreativan rad učenika kroz brojne izvannastavne i sportske aktivnosti. Isto tako, jednosmjenska nastava osigurava bolju učinkovitost rada učitelja i učenika jer je veća koncentracija i motiviranost u radu, a učenici su discipliniraniji i aktivniji te stvaraju kontinuitet radnih navika. Grad Slavonski Brod kontinuirano radi na poboljšavanju kvalitete i uvjeta rada u svim osnovnim školama kojima je osnivač.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Početak rada u Područnoj školi Vladimira Nazora u Ruščici za učenike od prvog do osmog razreda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.