Održana donacijska utrka "Znanjem i prevencijom do zdravlja" Lige protiv raka

liga

Danas je s početkom u 9,00 sati održana donacijska utrka "Znanjem i prevencijom do zdravlja" Lige protiv raka.

Naime, Liga protiv raka Brodsko-posavske županije i Saucony Škola trčanja Slavonski Brod treću godinu za redom organiziraju donacijsku utrku pod nazivom ‘Znanjem i prevencijom do zdravlja’. Utrka se organizira u sklopu istoimenog projekta kojega provodi Liga s ciljem prikupljanja sredstava za nastavak rada Lige i promocije zdravih životnih navika.

Trkači su startali ispred Sportske dvorane Vijuš, a prva na redu u 9,00 sati bila su djeca koja su trčala na 200, 400, 700 i 1000 metara, ovisno o dobnoj skupini kojoj pripadaju. 

U 10,00 započela je utrka odraslih koji su trčali 5 ili 10 km. 

Za sve sudionike utrke osigurane su medalje na dolasku do cilja, startni broj, okrijepa na stazi i obrok nakon utrke. 

Osim toga, osigurane su i sponzorske nagrade za troje prvoplasiranih u ženskoj i muškoj konkurenciji na 5 i 10 km te za najbolje u dječjim utrkama.

U utrci je sudjelovalo oko 700 trkača svih dobnih skupina, a obilna kiša nije spriječila one najmlađe da daju svoj doprinos i otrče za ovako plemeniti cilj. Sav prihod od utrke bit će iskorišten za kupnju instrumenata za dijagnostiku i liječenje malignih bolesti na odjelu ginekologije u Općoj bolnici "Dr, Josip Benčević" u Slavonskom Brodu. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana donacijska utrka "Znanjem i prevencijom do zdravlja" Lige protiv raka

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.