Učenici škola kojima je Grad osnivač, novu školsku godinu započinju s kompletom udžbenika i radnih bilježnica

knig resize

Ministarstvo je za školsku godinu 2019./2020. iz državnoga proračuna financiralo nabavu svih udžbenika za sve učenike, a slijedom toga Grad Slavonski Brod osigurao je u gradskom proračunu sredstva za nabavu radnih bilježnica za sve učenike osnovnih škola kojima je osnivač.

Isto tako, Grad Slavonski Brod je i ove godine za sve učenike prvih razreda, kojih je ove godine upisano 613, pripremio poklone pa će tako svi učenici prvih razreda u svim osnovnim škola na području grada dobiti komplet pribor za likovni odgoj.

Ovim odlukama nastoji se uvelike financijski pomoći roditeljima kako bi sa što manje briga dočekali novu školsku godinu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Učenici škola kojima je Grad osnivač, novu školsku godinu započinju s kompletom udžbenika i radnih bilježnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.