Vikend u Slavonskom Brodu obilježila brojna događanja

67794083 2498038993575245 669146133666201600 n

U petak je otvoren CMC festival Slavonski Brod, a publiku je zapalio Mile Kekin sa svojim bendom te otpjevao hitove sa svog albuma iz 2018. godine 'Kuća bez krova', ali i dobro poznate, stare pjesme. Osim Mile Kekina na pozornici su nastupali crnogorski hip-hop duo Who See te predstavnici novog milenijskog vala bendova, Mnogi DrugiThe KarambolOrvelBluVinilCloud 68 i Dusty Hats. Drugu večer CMC-a nastupilo je dugo iščekivano Prljavo Kazalište, a prije njih u revijalnom dijelu predstavila su se i druga poznata imena regionalne scene - Davorin i BogovićiKrle i InspektoriHelem NejseBang BangFlyerHeadoneastKiki LesendrićAdastraAnte CashDiogen i Komuna. Festival je bio popularan kao i prijašnjih godina, a posjetio ga je i gradonačelnik Mirko Duspara. 

Također, Kulturno-umjetničko društvo „Podvinje“ ove je godine po 20. puta organiziralo manifestaciju „Svila šuška šlingeraj se širi, a Podvinje po pekmezu i rakiji miri“. Ova jedinstvena manifestacija ponovno je oživjela drevne običaje iz prošlosti, svojim nastupima predstavilo se niz folklornih skupina, a u sklopu programa održan je i izbor najljepše djevojke i momka u narodnoj nošnji. Manifestaciju je posjetio i gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara. 

U organizaciji Kreativne Udruge Mladih, jučer se na prostoru podvožnjaka u Kumičićevoj ulici održao 12. po redu SB Graffiti Fest. Festival je i ove godine ugostio najbolje crtače graffita, a sudionici su oslikavali likove iz ''JURASSIC PARKA'' te restaurirali postojeće murale Tvrđave i Ivane Brlić Mažuranić. SB Graffiti Fest postala je neizbježna destinacija ponajboljih domaćih i međunarodnih graffitera, a sam festival najveći i vodeći u regiji koji je uvršten u udžbenike za sedmi razred osnovnih škola kao jedinstven primjer na svijetu. 12 SB Graffiti Fest posjetila je i zamjenica gradonačelnika Tea Tomas.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Vikend u Slavonskom Brodu obilježila brojna događanja

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.