Nakon što je staro moralo biti uklonjeno, postavlja se novo dječje igralište iza "Vesne"

vesna.igraliste

Nakon što su vandali iza bivše robne kuće "Vesna" uništili staro igralište, ono je za dobrobit djece moralo biti uklonjeno, no Grad za svoje najmlađe sugrađane obnavlja taj prostor za igru te se danas tamo postavlja novo igralište. Najmlađi Brođani i Brođanke, tako će na raspolaganju imati nove tobogane, ljuljačke, klackalice, igralo za penjanje i sl. 

Osim toga, nova dječja igrališta koristit će i mališani u Naselju Jelas, Ulici Šestinac II, Aleji Miroslava Krleže te na Slavoniji II. 

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ovim putem apelira na građane da čuvaju novu opremu na javnim gradskim površinama, uključujući i elemente na dječjim igralištima jer, u konačnici, i o njima ovisi koliko će im dugo ona biti na raspolaganju.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Nakon što je staro moralo biti uklonjeno, postavlja se novo dječje igralište iza "Vesne"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.