Ovog se vikenda u Tvrđavi održava 4. CMC 200 Slavonija fest

Grad Slavonski Brod je i ove godine domaćin četvrtog po redu CMC Slavonija Festa, a građani mogu očekivati žanrovski još bogatiji festival pa će osim izvođača pop i rock glazbe, nastupiti i lica s hip-hop scene. Organizator je CMC televizija, a potpora su joj Grad Slavonski Brod i Turistička zajednica Grada. CMC 200 Slavonija fest održat će se u Tvrđavi Brod, 30. i 31. kolovoza, a ovogodišnje zvijezde festivala su Prljavo kazalište i Mile Kekin.

Prvog dana festivala, u petak 30. kolovoza, građane će zabavljati Mile Kekin, sa svojim bendom te drugi sjajni domaći i inozemni izvođači među kojima su popularni crnogorski hip-hop duo Who See te neki od najboljih predstavnika novog milenijskog vala bendova, Mnogi DrugiThe KarambolOrvelBluVinilCloud 68 i Dusty Hats, Kit Karson te Dejan Cukić & Spori ritam. Naime, ova večer je nazvana Rock maraton, prema nekadašnjem ultra popularnom rock maratonu koji se održavao krajem 80-ih i početkom 90-ih godina u Slavonskom Brodu.

Druge večeri, u subotu 31. kolovoza, brojne posjetitelje očekuje veliki glazbeni spektakl – koncert Prljavog kazališta, koji će prije proslave 40. rođendana u Areni Zagreb, održati veliki koncert u Slavonskom Brodu. Prije njih u revijalnom dijelu predstavit će se i druga poznata imena regionalne glazbene scene Davorin i Bogovići, FluentesKrle i InspektoriHelem NejseBang BangFlyerKiki LesendrićAdastraAnte Cash i Komuna.

Voditeljski par će i ove godine biti popularni TV voditelj Dalibor Petko te Edina Pršić.

Detalje o programu možete pronaći na linku. 

Više informacija pronađite na Facebook stranici: CMC 200 Slavonija fest 2019

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Ovog se vikenda u Tvrđavi održava 4. CMC 200 Slavonija fest

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.