Održava se 28. Memorijalni turnir "Zvonko Mikolčević"

3.8 12

Zvonko Mikolčević, Darko Iličić, Ivica Jerković, Miro Lucić, Luka Štrk i Andrija Mirković prvi su poginuli branitelji iz Domovinskog rata s područja općine Klakar. U spomen na njihovu žrtvu i ove se godine održava 28. Memorijalni nogometni turnir „Zvonko Mikolčević“, koji nosi ime prvog poginulog branitelja s područja Brodsko-posavske županije.

Svečanom otvorenju turnira prethodilo je polaganje vijenaca na spomen obilježju u Ruščici te na gradskom groblju u Slavonskom Brodu i groblju u Rušćici, a u znak sjećanja na sve poginule, umrle i nestale branitelje. Sudionici 28. Memorijalnog turnira „Zvonko Mikolčević“ su NK „Vinogorac“ (Brodsko Vinogorje), NK "Marsonia" (Slavonski Brod) ŠN „Željezničar“ (Slavonski Brod), ŠN „Legen“ (Slavonski Brod), MNK „Kolonija Sv. Dominik Savio“ (Slavonski Brod), ŠN „Nopo“ (Gornja Vrba), NK „Osijek II“ (Osijek), NK „Zvijezda – Gradačac“ (Gradačac) te NK „Dubrava Tim Kabel“ (Zagreb). Danas su se odigrale polufinalne utakmice, a finale će se održati sutra 4. kolovoza 2019. godine.

Otvorenju je prisustvovao i zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda, Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održava se 28. Memorijalni turnir "Zvonko Mikolčević"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.