Poloj će ugostiti 2. Brodske amaterske igre

Objavljeno: 10. srpnja 2019.

 

Nakon što su prve igre zbog raznolikosti sadržaja izazvale veliki interes te privukle velik broj građana Grada Slavonskog Broda, ali i sudionike iz drugih gradova, Savjet mladih je u suradnji s udrugama: Brodske mame, Studentski katolički centar, Usudi se, Zvuk Broda i Europski dom SB organizirao 2. Brodske amaterske igre koje će se održati 20. srpnja 2019. godine od 14 sati na Poloju. Pokrovitelji igara su Grad Slavonski Brod i Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti.

Igre su namijenjene svim uzrastima, stoga se može sudjelovati bez prijava, a oni koji se žele natjecati u kategoriji od 15 do 19 godina te u kategoriji od 20 godina nadalje neka se prijave na https://forms.gle/k3SYHaNp5TtRHUTHA.

Kao i prethodne godine, pripremljen je bogat i raznolik program, a zainteresirani građani mogu sudjelovati u idućim sadržajima:

Prošle su godine na igrama prikupljena sredstva za obroke tijekom cijele godine za 23 djece u Africi. Ove godine će se uz to moći, u zamjenu za tombole, dati dobrovoljan prilog i za humanitarnu akciju "72 bez kompromisa" u kojoj sudjeluje velik broj mladih volontera s ciljem pomaganja građanima slabijeg imovinskog stanja i uređenja njihovih domova.