Predstavljen program 30. Brodskog glazbenog ljeta

Objavljeno: 03. lipnja 2019.

br ljeto

U prostoru Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ danas je održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program 30. Brodskog glazbenog ljeta. Kako je najavila ravnateljica KKD „ Ivana Brlić- Mažuranić“ Sanja Nuhanović, ovogodišnje Brodsko glazbeno ljeto otvorit će članovi Hrvatskog narodnog kazališta iz Osijeka u četvrtak, 6. lipnja 2019. godine u 19.30 sati izvedbom opere „Carmen“.

Ovogodišnje Brodsko glazbeno ljeto donosi zaista bogat glazbeni program koji će se održati u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić- Mažuranić“, na platou ispred kazališne dvorane, u Crkvi Presvetog Trojstva, na Trgu „Ivane Brlić- Mažuranić“ te u Glazbenoj školi Slavonski Brod.

Među vrhunskim koncertima jazz, klasične, pop i etno glazbe svakako treba istaknuti i koncert glazbenika Hojsak&Novosel koji će zajedno s Vlatkom Stefanovskim nastupiti 4. srpnja 2019. godine u 21.00 sat na platou ispred kazališne dvorane.

U sklopu zatvaranja Brodskog glazbenog ljeta koncert će održati sevdah grupa „Divanhana“ 19. srpnja 2019.godine u 21.00 sat, također na platou.

Ovim putem obavještavamo sve građane da je osim za operu „Carmen“ ulaz na sva ostala događanja besplatan.

Današnjoj konferenciji za medije prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je istaknuo kako je riječ o manifestaciji koja na zaista izniman način obogaćuje kulturni život Slavonskog Broda te je pozvao sve građane da uživaju u njenom bogatom ovogodišnjem programu.

Cjelokupni program 30. Brodskog glazbenog ljeta možete vidjeti na sljedećem linku