Započinje osposobljavanje žena angažiranih u sklopu projekta „Zaposlena“

IMG 7678 resize

Danas je održana konferencija za medije na kojoj su predstavljene daljnje aktivnosti u sklopu projekta „Zaposlena“- pružanje podrške u svakodnevnom životu starijim osobama s područja grada Slavonskog Broda. Naime, u sklopu predviđenih projektnih aktivnosti predviđeno je i osposobljavanje zaposlenica uključenih u projekt i njihovo stjecanje javne isprave o osposobljavanju, a sve s ciljem lakšeg zapošljavanja nakon završetka projekta.

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem LIBAR, a prema iskazanom interesu zaposlenih na projektu, tako uskoro započinje provedba programa osposobljavanja kojeg će polaziti ukupno 50 zaposlenih žena; 10 za program njegovatelja, 17 za računalnog operatera, 10 za tečaj engleskog jezika i 13 za tečaj njemačkog jezika. Također, 12 zaposlenica se odlučilo za program osposobljavanja za vozače „B“ kategorije.

Ukupna vrijednost projekta „Zaposlena“ iznosi 9.947.797,60 kuna, a u potpunosti ga sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Na projektu su zaposlene 62 žene, a pomoć u svakodnevnom životu osigurana je za ukupno 380 korisnika. Konferenciji za medije je u ime Grada Slavonskog Broda kao nositelja projekta prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Započinje osposobljavanje žena angažiranih u sklopu projekta „Zaposlena“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.