Otvoren 13. Strojarski izazov u Slavonskom Brodu

IMG 7387 resize

Posljednjih trinaest godina Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu i Đuro Đaković Montaža d.o.o. organiziraju jedinstveni strojarski događaj u Slavonskom Brodu pod nazivom "Strojarski izazov" koji povezuje lokalnu obrazovnu zajednicu, studente, učenike i gospodarstvo. Tema ovogodišnjeg Strojarskog izazova je "Raditi i živjeti u Hrvatskoj".  

Ove se godine "Strojarski izazov" održava kao dvodnevna manifestacija s nizom zanimljivih predavanja. Glavni cilj ove manifestacije je  maturantima na afirmativan način predstaviti studij strojarstva te istaknuti prednosti studiranja na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, a studentima prezentirati izazove koji ih očekuju zaposlenjem u industriji. Tijekom drugog dana za studente i djelatnike fakulteta organiziran je i stručni posjet tvrtkama Našicecement d.d. u Našicama i Prvo plinarsko društvo – distribucija plina d.o.o u Vukovaru. Otvorenju 13. Strojarskog izazova u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvoren 13. Strojarski izazov u Slavonskom Brodu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.