Rasprodane sve ulaznice za Vlak iz davnina

Vlak iz davnina resize

Zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Slavonskog Broda, ovogodišnji program manifestacije „ U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“ obogaćen je dodatnim sadržajima koji su oplemenili kulturnu i turističku ponudu grada. Tako na inicijativu Grada Slavonskog Broda u Ivanin grad ovog vikenda po prvi puta vozi Vlak iz davnina u kojem će se mališani i njihovi roditelji moći družiti s likovima iz najpoznatije spisateljičine bajke “Priče iz davnina”, sudjelovati u kreiranju najljepših priča i u brojnim kreativnim radionicama te uživati u izvedbama etno benda. O velikom interesu za ovim novim sadržajem tradicionalne gradske manifestacije dovoljno govori da su sve ulaznice za Vlak iz davnina rasprodane.

Cjelokupni program, pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, provodi kreativni tim na čelu sa svjetski poznatom umjetnicom Helenom Bulaja Madunić, Laboratorijem Zabave te u suradnji Hrvatskim željeznicama. Pripovjedno putovanje „U svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić“ započinje ovu subotu, 6. travnja 2019. prikazivanjem animiranih filmova nastalih prema djelima spisateljice Ivane Brlić Mažuranić u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema. Na dan otvorenje Dječje manifestacije, 7. travnja, Malik Tintilinić, Domaći, Palunko, Potjeh, Stribor i ostala ekipa iz “Priča iz davnina” kreću vlakom iz Zagreba put Slavonskog Broda, prikupljajući posjetitelje duž cijelog puta.

Uz brojne druge sadržaje u sklopu ovogodišnjeg programa, po dolasku u Slavonski Brod posjetitelji će moći uživati i u Pikniku iz davnina uz Ivanine pričaonice i kreativne fotkaonice, te u koncertu etno benda „Balkalar“ u brodskoj Tvrđavi. Svečano otvorenje manifestacije „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“ održat će se u nedjelju 7. travnja 2019. u 16.00 sati na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić. 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Rasprodane sve ulaznice za Vlak iz davnina

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.